Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer - Ramadan Conference – DE COMEDYSHOW 2020

Deel deze pagina
di 07 apr 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Sinds 2019 hoort Ramadan Conference thuis in het rijtje van conferences. Een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1 zijn voor Najib Amhali en Anuar redenen genoeg om terug te keren met een nieuwe voorstelling.

1e rang:   € 29,50

De eerste Ramadan Conference, vorig jaar, betekende een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1. Voor Najib Amhali en Anuar reden genoeg om terug te keren met een nieuwe Ramadan Conference 2020, door Trouw beschreven als: ‘Een vrolijke en hilarische show over de ramadan!’. De voorstelling zal in slechts enkele theaters te zien zijn. Waaronder Schouwburg Hengelo!

Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl Roué behoorlijke trek heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand. Vanzelfsprekend laten de mannen ook hun licht schijnen over de actualiteit.

Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij en met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’

Cast: Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 27,50   Normaal tarief
3e rang :   € 24,50   Normaal tarief
1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Helligen Hendrik  Wen d'r mar an!  wo 28 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Yentl en De Boer  De Kampvuursessies  wo 12 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden