Introdans - PRETPAKKET (familie)

Deel deze pagina
za 22 mei 2021 - 19:30 uur - Rabozaal


PRETPAKKET is een programma geheel gewijd aan het werk 'Wrapped' van choreografe Inbal Pinto. In 'Wrapped' versmelt humor en poëzie in een visueel rijke, denkbeeldige wereld tot een ‘urban legend’. Een kerstboom, hoedjes van papier, regenjassen, romantische jurken, een vogel, dansers op stelten en nog veel meer maken de choreografie tot een feest voor het oog.

“Pinto creëert sprookjesachtige werelden (…) haar dansidioom is uitbundig en enorm theatraal (…) Vooral de fantasievolle dialoog met een gespannen doek aan het einde van het stuk is ontroerend en betoverend mooi.” | Het Financieel Dagblad

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.


 

1e rang:   € 17,50

Wie herinnert zich niet de twee ‘klakkende’ danseressen in 'Wrapped'? Hele zalen vol kinderen ‘klakten’ mee tijdens dit tegelijkertijd hilarische en poëtische duet van de Israëlische choreografe Inbal Pinto. Na eerder diverse delen uit de choreografie te hebben gedanst, brengt Introdans in PRETPAKKET nu voor het eerst de integrale versie van 'Wrapped'.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
2e rang :   € 9,00   CJP / Jeugd
3e rang :   € 14,00   Normaal tarief
3e rang :   € 8,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 12,00   Normaal tarief
4e rang :   € 7,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Conny Janssen danst  FRAMED  za 10 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Lonneke van Leth Dans  De Grote Olympische Spelshow  zo 13 jun 2021 - 14:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden