Dansstudio X-Dance - Pinokkio

zo 06 mrt 2022 - 17:00 uur - Middenzaal


Een klassieker, een bijzonder sprookje, maar vooral een prachtig verhaal! Dansstudio X-Dance presenteert: Pinokkio de X-Dance Musical! Een verhaal dat begint bij een simpel stuk hout, dat veel betekenis gaat geven voor de wereld. Als het stuk hout door een poppenmaker wordt bewerkt tot een houten pop, lijkt er iets vreemds mee te zijn. De poppenmaker, Gepetto, lijkt een ongelukkig leven te lijden en wenst dat de houten pop een echte jongen zou zijn, hij voelt zich zo alleen. Zo eenzaam dat hij is, lijkt er toch een wonder te ontstaan en zijn speciale pop komt tot leven! Een echte levende houten pop daar was hij dan: Pinokkio was geboren.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

1e rang:   € 10,00

Pinokkio wil het liefst een "echte" jongen worden van vlees en bloed, maar daarvoor moet hij eerst weten hoe het is om dat te zijn, hoe ziet de echte wereld eruit en waarom is liegen slecht? Geniet van de voorstelling en laat u meeslepen in het verhaal van Pinokkio die tijdens zijn zoektocht naar wat goed en slecht is, heel veel verschillende mensen tegenkomt en beetje bij beetje leert hoe het echte leven in elkaar steekt.

Een voorstelling voor jong en oud door de musicalleerlingen van Dansstudio X-Dance!

Ga voor meer informatie naar www.x-dance.nl

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 10,00   Normaal tarief
1e rang:   € 10,00

Anderen bestelden ook

Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  do 31 mrt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Hengelose Revue  Hoge Nood  vr 27 jan 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal