Club Guy & Roni - Phobia

Deel deze pagina
za 10 okt 2015 - 20:00 uur - Rabozaal


Weizman en Haver weten met hun eigenzinnige aanpak het publiek altijd te verrassen. De dans is explosief, het spel intens. In ‘Phobia’ gaat het om de vraag wat er gebeurt als je open blijft staan voor de ander, in een tijd waarin conflicten en xenofobie op de loer liggen. Een ode aan de moed, een overwinning op de angst.

1e rang:   € 21,50

Angst is een onruststoker. Een emotie die graag een eigen leven leidt. In de internationale danstheaterproductie ‘Phobia’ wordt angst bij de kladden gegrepen.

Het prijswinnende choreografenduo Guy Weizman en Roni Haver zet de mechanismen van angst op scherp in een voorstelling met tien dansers en acteurs van hun eigen Club Guy & Roni en dansgezelschap EN-KNAP uit Slovenië. Met tekst van onder meer Bas Heijne, begeleid door live muziek van de mannen van Slagwerk Den Haag.

Weizman en Haver weten met hun eigenzinnige aanpak het publiek vaak te verrassen. De dans is explosief, het spel intens, met de nodige humor die soms ongemakkelijk en dan weer uitgelaten is. De innovatieve live muziek vormt een drijvende kracht achter hun werk. In 'Phobia' rijst de vraag wat er gebeurt als je, ondanks je vrees voor het onbekende, toch open blijft staan. Open voor de ander, in een tijd waarin conflicten en xenofobie voortdurend op de loer liggen. Een ode aan de redelijkheid. Beter nog, een ode aan moed, waarbij de angst het nakijken heeft.

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. De kosten zijn € 2,50 en het begint om 19.00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 4 bij de voorstelling.

Credits

Choreografie: Guy Weizman en Roni Haver
Compositie: Hugo Morales en Pepe Garcia
Muzikale leiding: Fedor Teunisse
Tekst / dramaturgie: Martijn de Rijk en Bas Heijne
Dans en spel: Camilo Chapela, Angela Herenda de Kroo, Dunja Jocic, Veerle van Overloop, Adam Peterson, Luke Thomas Dunne, Ana Štefanec, Tamás Tuza, Ida Hellsten, Bence Mezei, Nik Rajšek
Slagwerk: Pepe Garcia, Niels Meliefste, Enric Monfort
Licht: Wil Frikken
Geluid: Martin J.A. Lambeek
Decor advies: Ascon de Nijs
Kostuums: Slavna Martinovic
Co-productie: Club Guy & Roni i.s.m. En-Knap en Slagwerk Den Haag


TIP:
Bestel de Danspas voor slechts € 79,50.

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
2e rang :   € 19,00   Normaal tarief
3e rang :   € 17,00   Normaal tarief
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

ICKamsterdam  Blasfemie - Bolero  do 18 feb 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Conny Janssen danst  FRAMED  za 10 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden