Denden Karadeniz & Zero Dance Theatre - Past Present Zero

wo 07 dec 2022 - 20:00 uur - Middenzaal - Dans


Zero Dance Theatre is het eerste urban contemporary dansgezelschap van Nederland. Een unieke mix van diverse dansstijlen en dansachtergronden die samenkomen in een zeer fysiek bewegingsidioom.

Past Present Zero is een samensmelting van vernieuwend werk en intieme arrangementen. De voorstelling is geïnspireerd door het verleden, heden en de toekomst. De centrale vraag luidt: “Hoe beïnvloedt het verleden onze keuzes van vandaag en morgen?”. Op een abstracte en eigenzinnige manier vertalen ze dit in een pure vorm van urban contemporary dans.

Urban contemporary is een samensmelting van moderne technieken met een urban dynamiek. ‘Urban’ is een verzamelnaam voor verschillende dansstijlen die oorspronkelijk van de straat komen. Denk daarbij aan breakdance, hiphop, house, locking, popping etc.

Tip!
Bestel de Danspas voor slechts €107,50. 

1e rang:   € 18,50

Artistiek leider/choreograaf Denden Karadeniz is begonnen als breakdancer. Na het afronden van zijn studie aan de dansacademie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zich heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans.

Denden heeft zijn vernieuwende visie vertoond aan het grote publiek tijdens The Ultimate Dance BattleSo You Think You Can Dance en Time to Dance.

Ook was hij in de theaters te vinden met verschillende urban / moderne dansgezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dansgezelschap Zero Dance Theatre.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Past Present Zero à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Past Present Zero à € 27,50

wo 07 dec 2022 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Past Present Zero à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Past Present Zero à € 32,50

wo 07 dec 2022 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

“Met een choreografie die je moeiteloos je besef van tijd doet verliezen, wil Karadeniz onderzoeken hoe het verleden onze keuzes van vandaag en morgen beïnvloedt”- **** De Volkskrant

1e rang:   € 18,50

Anderen bestelden ook

Cecilia Moisio  Pink Portal  do 26 jan 2023 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
Amos Ben-Tal/OFFprojects i.s.m. Ragazze Quartet and Salvador Breed  PART  za 18 feb 2023 - 20:00 uur - Middenzaal Dans