Amos Ben-Tal/OFFprojects i.s.m. Ragazze Quartet and Salvador Breed - PART

za 18 feb 2023 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd - Dans


PART is een spannende voorstelling waarin dans, muziek en geluidstechnologie samensmelten tot een ‘immersive’ zintuiglijke ervaring. In de kern is PART een voorstelling over leegte en fragmentatie. Wat blijft er achter als we iets terugtrekken of verwijderen? Wat komt er aan het licht als we het geheel ontrafelen en de individuele delen bekijken? Leegte wordt vaak geassocieerd met verlies, maar PART laat zien dat het ook nieuwe mogelijkheden, letterlijk nieuwe ruimte oplevert, juist nu.

Met strijkkwartet opus 132 van Beethoven als vertrekpunt, deconstrueren en spelen de dansers, de musici en choreograaf Amos Ben-Tal met de notie van leegte. Mede door de magische geluidscompositie van Salvador Breed, neemt PART het publiek mee op een emotionele en filosofische reis door ruimte, beweging en klank.

Inleiding
De inleiding wordt verzorgd door choreograaf Amos Ben-Tal, componist en geluidsontwerper Salvador Breed en een van de muzikanten van Ragazze Quartet. Samen geven ze inzicht in de relatie tussen de muziek, dans en ruimtelijkheid in het stuk en delen ze ervaringen uit het creatieve proces.  Deze Engelstalige inleiding kost €2,50, begint om 19:00 uur en kunt u aanvinken in het bestelproces. 

Tip!
Bestel de Danspas voor slechts € 68,50.

Geen rang (vrije zit):   € 19,50

OFFprojects is een collectief van voormalig dansers van het Nederlands Dans Theater en het Batsheva Ensemble rondom choreograaf en musicus Amos Ben-Tal. Het gezelschap maakt multidisciplinaire voorstellingen, zoals Howl, in samenwerking met Spinvis. Daarmee won de groep de Dioraphte Dansprijs 2016.

Amos Ben-Tal combineert dans graag met disciplines als muziek, tekst en beeld. Hij werkte lang onder de vleugels van Korzo Producties. In 2012 richtte hij OFFprojects op. 

Geen rang (vrije zit) :   € 19,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu PART à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu PART à € 27,50

za 18 feb 2023 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu PART à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu PART à € 32,50

za 18 feb 2023 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Inleiding PART (Engelstalig)

Inleiding PART (Engelstalig)

za 18 feb 2023 - 19:00 uur

Inleiding

“Pure dans en speelse abstractie leveren een sensatie van vrijheid op.” | Theaterkrant

 Een uitgekiend geluidsbeeld en fantastisch uitgevoerde livemuziek zetten de toon in Part, een voorstelling die de kijker meevoert in een intrigerende speurtocht door een strijkkwartet van Beethoven" | Het Parool

Geen rang (vrije zit):   € 19,50

Anderen bestelden ook

ICK Amsterdam | Emio Greco & Pieter C. Scholten  Known & to Know  za 08 apr 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Introdans  De HubClub  wo 31 mei 2023 - 19:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Dans