Verplaatst: De Verleiders - Pandepaniek

Deel deze pagina
vr 11 dec 2020 - 19:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


DE VERLEIDERS dagen u uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis. De thema’s van DE VERLEIDERS, zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie nog urgenterVerwacht geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Durf te komen!

Deze voorstelling is verplaatst naar 7 mei 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 7 mei 2021.

De coronacrisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om met een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan DE VERLEIDERS (George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács) doen!

Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. Wat doet dit met u, uw werk, uw geliefden, uw spaargeld? Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag.

Anderen bestelden ook

HNTJong  Het Experiment (Young Adult)  wo 10 mrt 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Toneel
Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie  Opvliegers 5: Op safari  do 20 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden