BonteHond - Pak 'm (3-6 jaar)

Deel deze pagina
zo 17 feb 2019 - 14:00 uur - Middenzaal


Laat je meevoeren in de flitsende wereld van 'Pak 'm!' Drie "volwassen" presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon en voor de camera.

"De doldwaze slapstickvoorstelling PAK ‘M zit snedig goed in elkaar" | **** de Volkskrant

1e rang:   € 8,50

'Pak 'm!' is een uitbundige voorstelling met een fantasievol decor. Verstoppen, rennen, wegduiken en springen. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

'Pak 'm!' is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

"Helderheid en toegankelijkheid zijn in AaiPet feilloos getroffen. Mime, dynamiek en uitbundige hilariteit: bij AaiPet wordt gierend gelachen" **** (Het Parool)

“René Geerlings heeft het gefikst om een heuse iPad-voorstelling te maken in de vorm van klassiek variété. De speciale iPad-regie van Bram de Goeij werpt zijn vruchten af, alsook het alerte spel van de muzikale mannen met plagerige rolverdeling”  **** (De Volkskrant)

"Dionisio Matias en Michiel Blankwaardt vormen een prachtig duo in de stijl van Laurel en Hardy: perfect op elkaar ingespeeld, snel, stoer, lief, plagerig en met oog voor de kleintjes en de groten. Zij maken van AaiPet een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben."  ***** (Theaterkrant)

Gratis cursus

Doe na afloop mee met de gratis cursus camoufleren! (Als je het kunt vinden tenminste)

TIP: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen (4-6 jaar) voor slechts € 21,00 en krijg toegang tot maar liefst 3 voorstellingen.

Deze voorstelling is te zien op:

Deze voorstelling is ook te zien:
zo           24-3-2019            Concordia Enschede, klik hier

1e rang :   € 8,50   Normaal tarief
2e rang :   € 7,50   Normaal tarief
1e rang:   € 8,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Danstheater Aya  Matties (12+)  do 27 mei 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Peppa Pig Live!  Schoolreisje naar het strand  wo 20 okt 2021 - 16:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden