Verplaatst: Twents Theater By Stork Nus - Overtijd

Deel deze pagina
vr 26 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Dit theaterseizoen speelt Twents Theater (voorheen bekend als Stork Nus) hun nieuwe voorstelling ‘Overtijd’. Lachen, gieren en brullen bij deze hilarische revue!

Deze voorstelling is verplaatst naar 1 april 2022. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 1 april 2022.

Al sinds vele jaren genieten toeschouwers uit de regio, van jong tot oud, van de vrolijke komische voorstellingen van het Twents Theater. Alles voornamelijk gesproken in onze mooie Twentse streektaal. U gaat met een brede grijns de zaal uit.

Over de voorstelling
We blijven bij Toon en Stien van ’t Moddergat die de varkens van de hand willen doen en met meerdere dorpsgenoten proberen ze zich om te scholen. Om erachter te komen hoe zij dit doen en welke hilarische acties hiervoor nodig zijn zult u dit met eigen ogen moeten gaan bekijken. Ons stokpaardje blijft ons geliefde Twentse dialect, terwijl bezoekers die het Twents niet onder de knie hebben het verhaal ook goed kunnen volgen. Humor, live muziek en een jonge showdansgroep zijn onder andere de ingrediënten voor een avond vol vermaak en plezier.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green Room. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  zo 28 mrt 2021 - 14:00 uur - Rabozaal Regionaal
Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  do 31 mrt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden