Meneer Monster - Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)

zo 07 apr 2024 - 15:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd - Jeugd

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Inmiddels al vele jaren op het repertoire voor steeds nieuwe generaties peuters en kleuters. Een moderne klassieker! Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Geen rang (vrije zit):   € 9,50

Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘PIXAR theater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier.

Geen rang (vrije zit) :   € 9,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 9,50

Anderen bestelden ook

REP Entertainment  Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand (6+)  zo 25 feb 2024 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd
Onder het buro & Milan Boele van Hensbroek  De Vreselijk Vieze Voorstelling (6+)  zo 03 mrt 2024 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd