Jodymoon - Our Place

Deel deze pagina
za 01 apr 2017 - 20:30 uur - Middenzaal


Samen met Marie­-José Didderen op cello en Wim Spaepen op viool creëert Jodymoon een unieke sound: een warm thuis vol persoonlijke verhalen, vergeelde foto’s en dierbare herinneringen. 

1e rang:   € 17,50

Johan en Digna (Jodymoon) vormen een singer­songwriter duo plus. Songs schrijven is voor hen een manier om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Zangeres Digna Janssen en multi­instrumentalist Johan Smeets hebben zich inmiddels na vier albums met liedjes op de rand van pop, singer­songwriter, klassiek en folk, al overtuigend bewezen. De recensies onderstrepen dat.

Samen met Marie­-José Didderen op cello en Wim Spaepen op viool creëert Jodymoon een unieke sound: een warm thuis vol persoonlijke verhalen, vergeelde foto’s en dierbare herinneringen. Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, tourde in Canada, Duitsland en Italië en heeft in het voorprogramma gespeeld van o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in stap 3 van het bestelproces.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Daniël Lohues  Moi  wo 10 mei 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Sjors van der Panne & band  Theatertournee 2016-2017  vr 26 mei 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden