BackBone | Alida Dors - Or Die Trying

Deel deze pagina
wo 08 jan 2020 - 20:30 uur - Middenzaal


‘Or Die Trying’ is een dansvoorstelling voor de dromers en de vechters onder ons. Hoe lang en hoe hard moet je vechten om je doelen te bereiken? Hoe ver ben je bereid te gaan? Hoe ziet jouw strijd eruit? Is opgeven een optie? Een energieke voorstelling waarin dans, thaiboksen en filmprojectie elkaar aanvullen.

De voorstelling wil de uitputtingsslag die het leven is, voelbaar maken. ‘Or Die Trying’ is een zoektocht naar je eigen weg vinden in het spanningsveld van ambitie, verwachtingen, zelfdiscipline en zelfdestructie.

1e rang:   € 18,50

Als Surinaamse immigrant vocht Alida’s vader letterlijk en figuurlijk voor een beter leven. In zijn eigen boksschool propageerde hij via thaiboksen een mentaliteit van groei, flexibiliteit, incasseren en nooit opgeven. En dat inspireerde choreograaf en socioloog Alida Dros voor het maken van Or Die Trying, een persoonlijke interdisciplinaire dance chronicle waarin dans, film performance en Thaiboksen elkaar aanvullen.

We zien Thaikboksers en dansers in gevecht met hun grenzen. Ze vechten ervoor om beter te worden dan ze nu zijn. Is dat niet waar het leven om draait? Groei, ontwikkeling, voor jezelf, je familie, je vrienden, de blik van de gemeenschap en de mensheid? Become the best you, Or Die Trying.

Als altijd creëert Alida een avontuurlijke interdisciplinaire dance chronicle met invloeden uit hiphop en moderne dans – sociaal en politiek bewust, urgent en relevant.

Or Die Trying is een voorstelling van BackBone in coproductie met Theater Rotterdam, tanzhaus nrw en met financiële steun van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst. 

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Na afloop vindt er een gratis nagesprek plaats.

Tip: bestel de Danspas voor slechts € 92,50.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
1e rang :   € 15,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   CJP / Jeugd

The Green Room 2-gangen keuzemenu à € 24,50

The Green Room 2-gangen keuzemenu à € 24,50

wo 08 jan 2020 - 18:30 uur

The Green Room is het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo. Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 24,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

The Green Room 3-gangen keuzemenu à € 29,50

The Green Room 3-gangen keuzemenu à € 29,50

wo 08 jan 2020 - 18:30 uur

The Green Room is het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo. Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Conny Janssen danst  Kiem  wo 04 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Danstheater Aya & De Dansers  Bloedband (12+)  wo 11 mrt 2020 - 13:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden