DI-RECT - Rolling With The Punches theatertour 2018

Deel deze pagina
za 16 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Sinds 1999 is DI-RECT onveranderd een klinkende naam in het Nederlandse muzikale landschap. De band bewijst keer op keer dat ze in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid: de groep verstaat daarin ook de kunst telkens een nieuw publiek aan zich te binden.

1e rang:   € 28,70

Begin 2018 werd het meest recente album ‘Rolling with the Punches’ onderscheiden met een Edison in de categorie rock. De jury waardeerde het lef en benadrukte met deze Edison de waardering voor de constante vernieuwing. “De liefde voor het maakproces klinkt door in elk nummer. Alles is met zorg gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd.”

DI-RECT heeft zich altijd geprofileerd als een veelzijdige en een dynamische band. Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          14-3-2019            Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier

1e rang :   € 28,70   Normaal tarief
2e rang :   € 25,60   Normaal tarief
3e rang :   € 22,50   Normaal tarief
4e rang :   € 19,90   Normaal tarief
1e rang:   € 28,70
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Erwin Nyhoff  Legends from Heaven  vr 04 jun 2021 - 21:30 uur - Kulturhus Borne Muziek
Verplaatst: Joost Botman en Niels van der Gulik  Sound of Silence, The Story of Simon en Garfunkel (reprise)  za 05 jun 2021 - 19:00 uur - Kulturhus Borne Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden