De Gemeenschap - Nederlandse Comedie

Deel deze pagina
vr 26 mrt 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Alle gelukkige gezinnen lijken op elkaar. Maar het gezin dat we in ‘Nederlandse Comedie’ leren kennen is allesbehalve gelukkig.De twee ouders houden al decennia lang een vergissing in stand die ze ‘een goed huwelijk’ noemen. Hun volwassen dochter beweegt zich moeiteloos door de wereld en ook haar vriend weet wat comfortabel en middle-of-the-road leven is. Maar dan is er de zoon: een hypergevoelig moederskind, tot passiviteit en bespiegelingen geneigd en op zijn zesentwintigste nog altijd in het ouderlijk huis wonend.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Alles verandert wanneer deze sensitieve jongeman op een zaterdagavond thuis komt met de minnaar die hij al een tijd lang blijkt te hebben: een veel oudere man met een messcherpe blik en dito tong. Onder de invloed van deze nieuwe krachtbron krijgt het familie-kaartenhuis het zwaar te verduren.

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

vr 26 mrt 2021 - 19:00 uur

Inleiding

Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: De Verleiders  Pandepaniek  vr 07 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Toneel
Opgefokt  Jandino  za 04 sep 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden