Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Ellen Smets Theater - Broemmm! (2+)

Deel deze pagina
za 25 jan 2020 - 11:00 uur - Middenzaal


Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt voor de vijfde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Reden voor een feestje in alle theaters in Nederland. Schouwburg Hengelo doet daar natuurlijk weer aan mee! Met bijzondere voorstellingen en een uitgebreid randprogramma. Voor maximaal € 10,00 kan iedereen naar het theater!

1e rang:   € 5,00

Broemmm! is een beeldende voorstelling vol avontuur waarin het thema peuter- en kleuterdriften op humoristische wijze verbeeld wordt. Het zelf willen doen, tegen de draad in zijn, ‘ja' roepen als er ‘nee' wordt gezegd, ‘nee' stampen als er ‘ja' wordt verteld, maken de voorstelling voor zowel kinderen als hun ouders zeer herkenbaar. Door het interactieve karakter van de voorstelling voelen de kinderen zich onmiddellijk betrokken en beleven ze samen met Broem en haar baasje Deus de spannendste avonturen.

Over Ellen Smets
Ellen Smets Theater maakt al sinds 1997 theaterproducties voor jonge kinderen en kiest daarbij voor een fysieke humoristische stijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines zoals dans, theater, clownerie en poppenspel ontstaat er poëtisch en verfrissend beeldend theater. Haar voorstellingen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. Ellen Smets is ook te zien in de bekende voorstellingen ‘Een, Twee, Drie’, ‘Slabberdewatski’ , ‘Wie komt er in mijn huisje’, ‘Kiekieboem’ en ‘Kip ik heb je’.

1e rang :   € 5,00   Normaal tarief
2e rang :   € 4,50   Normaal tarief
1e rang:   € 5,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theaterkoor Multiple Noise  Top2000 Tribute  do 01 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Regionaal
KMK Johan Willem Friso  Muziektheatervoorstelling Vrij Land  di 20 okt 2020 - 20:15 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden