André Heuvelman & the Live! B/ANDA ft Lilian Farahani - Nachtgeluiden, vuur en verlangen

Deel deze pagina
wo 24 apr 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Een vuur zit in ieder mens en het verlangen manifesteert zich op de meest onvoorspelbare momenten. In de stilte bijvoorbeeld.

Het thema ‘vuur en verlangen’ past perfect bij trompettist André Heuvelman. Het vuur en de passie voor de muziek dreef hem het podium op en hij laat zich er door niets en niemand meer vanaf halen. Vandaag zoekt hij met zijn ensemble inspiratie voor een verrassend programma.

Speciale gast Lilian Farahani is een van de grootste talenten van deze tijd.

1e rang:   € 17,50

Dat is ‘Nachtgeluiden’, met Lilian Farahani, Johan van der Linden, Brandt Altema, Wilmar de Visser, Henry Kelder en André Heuvelman.

Deze avond gaat u laten voelen, ervaren en raken. Met onvoorwaardelijke muziek van alle tijden door onvoorwaardelijke topmusici die hun sporen o.a. bij het Nederlands Blazers Ensemble verdienden en meesters zijn van de stilte.

Muziek die zonder kloppen binnenkomt. En het vuur en verlangen deelt met u, een onvoorwaardelijk publiek.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 24 apr 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Consensus Vocalis  Hemelvaartsconcert: Britten, Elgar, Kodály  do 30 mei 2019 - 20:00 uur - Kristalkerk Klassiek
Consensus Vocalis  Chanting Forest  wo 13 nov 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Sta-concert Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden