Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys (reprise)

vr 29 apr 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek. Zijn verhaal begint bij een 8-jarig jongetje dat met z'n ouders mee mocht naar een country-avond, omdat de oppas ziek was. Deze avond bleek van grote betekenis voor de rest van zijn leven.

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht een klein stukje meedrummen. Na afloop kreeg ik een cd in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon meedrummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte liefde voor country begonnen…”.

Wat volgde was een carrière waar een bijzonder persoonlijk verhaal aan verbonden was. Waylon's muzikale ambities ontsprongen uit zijn liefde voor de countrymuziek en het verlangen om zelf te ervaren waar de countrysterren over zongen. Daarnaast ontstond de wens om zijn eigen verhalen naar countrymuziek te vertalen.
Beleef samen met Waylon de liedjes hem hebben geraakt en betekenis hebben in zijn leven. Hij neemt je mee op een prachtige muzikale reis: hij vertrekt vanuit Texas en vervolgt zijn verhaal langs Bakersfield, Memphis, Nashville en Apeldoorn. In zijn eerste theaterconcert brengt Waylon zowel muziek van zijn collega rebellen als eigen repertoire ten gehore. Hij wordt hierin begeleid door een zevenkoppige band (inclusief pedal steel guitar).

1e rang:   € 41,00

De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw Movement' door countryster Waylon Jennings.

Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen. Over hoe diep de liefde is voor countrymuziek, over zijn loopbaan, zijn privéleven...
En er wordt uiteraard muziek gemaakt, heel veel muziek.

Deze voorstelling is vanwege de coronamaatregelen meerdere keren verplaatst. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

1e rang :   € 41,00   Normaal tarief
2e rang :   € 36,50   Normaal tarief
3e rang :   € 32,50   Normaal tarief
4e rang :   € 28,50   Normaal tarief
1e rang:   € 41,00

Anderen bestelden ook

Tavares  In concert (zitplaatsen)  za 17 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The Dublin Legends (voorheen The Dubliners)  In concert  vr 07 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek