Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys (reprise)

Deel deze pagina
do 20 jan 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw movement' door countryster Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen. In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek en is hij openhartig over The Voice, The Common Linnets en zijn privéleven. En uiteraard wordt er muziek gemaakt, heel veel muziek

Deze voorstelling is vanwege de coronamaatregelen meerdere keren verplaatst. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

1e rang:   € 41,00

Waylon begint zijn verhaal bij een 8-jarig jongetje dat met zijn ouders mee mocht naar een country avond, omdat de oppas ziek was. Deze avond bleek van grote betekenis voor de rest van zijn leven.

“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht een klein stukje meedrummen. Na afloop kreeg ik een cd in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon meedrummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte liefde voor country begonnen…”.

Wat volgde was een carrière waar een bijzonder persoonlijk verhaal aan verbonden was. Waylon's muzikale ambities ontsprongen uit zijn liefde voor de countrymuziek en het verlangen om zelf te ervaren waar de countrysterren over zongen. Daarnaast ontstond de wens om zijn eigen verhalen naar countrymuziek te vertalen.

Beleef samen met Waylon de liedjes hem hebben geraakt en betekenis hebben in zijn leven. Hij neemt je mee op een prachtige muzikale reis: hij vertrekt vanuit Texas en vervolgt zijn verhaal langs Bakersfield, Memphis, Nashville en Apeldoorn.

In zijn eerste theaterconcert brengt Waylon zowel muziek van zijn collega rebellen als eigen repertoire ten gehore. Hij wordt hierin begeleid door een zevenkoppige band (inclusief pedal steel guitar).

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 41,00   Normaal tarief
2e rang :   € 36,50   Normaal tarief
3e rang :   € 32,50   Normaal tarief
4e rang :   € 28,50   Normaal tarief

The Green Room 2-gangen keuzemenu à € 24,50

The Green Room 2-gangen keuzemenu à € 24,50

do 20 jan 2022 - 18:00 uur

The Green Room is het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo. Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 24,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Restaurant Stravinsky 3-gangen keuzemenu à € 32,50

Restaurant Stravinsky 3-gangen keuzemenu à € 32,50

do 20 jan 2022 - 17:30 uur

 Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts € 32,50

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 41,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Arnold Mühren (The Cats) & The Evergeen Top 1000 Live Band  Evergreen Top 1000 Live  wo 29 dec 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Consensus Vocalis & Belinfante Quartet  Schumann & zoon, Felix en Clara of het gewicht van een naam (try-out)  wo 09 feb 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden