Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

KMK Johan Willem Friso - Muziektheatervoorstelling Vrij Land

Deel deze pagina
di 20 okt 2020 - 20:15 uur - Rabozaal


I.v.m. de genomen maatregelen door het Corona virus is deze voorstelling verplaatst van 24 april 2020 naar dinsdag 20 oktober 2020. Bezoekers die hier kaarten voor hebben gekocht ontvangen persoonlijk bericht. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Wij genieten dagelijks van onze vrijheid, maar wat is vrijheid? Op zoek naar antwoorden wordt het publiek meegenomen door ons prachtige land met fantastische muziek en poëtische verhalen. 'Vrij Land' laat zien hoe vrijheid in onze samenleving geworteld is en wie de mensen zijn die deze vrijheid in stand houden. De voorstelling bevat historische beelden en nieuwe video-content. Het laat zien hoe trots wij mogen zijn op Nederland. Een holoscreen brengt historische en hedendaagse veteranen op het podium tot leven.

1e rang:   € 5,00

Dirk Brossé schreef een aantal nieuwe composities waarmee de voorstelling een aangename mix van bekend klassiek repertoire én nieuw gecomponeerde muziek bevat. De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma voegt de nodig diepgang en historische kleuring toe. Valéry van Gorp vertelt en zingt over vrijheid.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief pauzedrankje.

Het concert Vrij Land is tot stand gekomen op initiatief van de Koninklijke Landmacht en het Nationaal Comité Veteranendag. En bedoeld voor iedereen die onze vrijheid aan de volgende generaties wilt doorgegeven.

1e rang :   € 5,00   Normaal tarief
1e rang:   € 5,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Korenfestival Amusing Hengelo  za 06 jun 2020 - 11:00 uur - Schouwburgplein Regionaal
Theaterkoor Multiple Noise  Top2000 Tribute  do 01 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden