Johanneke ter Stege - Muntjes duiken tussen haaien

Deel deze pagina
vr 04 sep 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Vrije Zit


Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil Johanneke er achter zien te komen wat het leven magisch maakt. Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt?

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.
NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

Geen rang (vrije zit):   € 16,50

‘Muntjes duiken tussen haaien' is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht vervolgt de ontwapenende  singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN, haar poëtische zoektocht.

Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt. Johanneke dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Om de afstand van 1,5 meter tussen bezoekers in acht te kunnen nemen wordt de tribune van onze Middenzaal weggehaald en wordt een sfeervolle ‘cabaretopstelling’ gecreëerd met kleine tafeltjes met stoelen. Bezoekers die een gezamenlijk huishouden of een sociale eenheid vormen kunnen samen aan een tafeltje plaatsnemen.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room
Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Geen rang (vrije zit) :   € 16,50   Normaal tarief

The Green Room 2-gangen keuzemenu à € 24,50

The Green Room 2-gangen keuzemenu à € 24,50

vr 04 sep 2020 - 18:30 uur

The Green Room is het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo. Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 24,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

The Green Room 3-gangen keuzemenu à € 29,50

The Green Room 3-gangen keuzemenu à € 29,50

vr 04 sep 2020 - 18:00 uur

The Green Room is het theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo. Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Geen rang (vrije zit):   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Thijs Borsten & Fay Lovsky en Oleg Fateev  Waar je niet bent  za 11 jul 2020 - 21:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Stef Bos  Bloemlezing  za 19 sep 2020 - 21:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden