Johanneke ter Stege - Muntjes duiken tussen haaien

Deel deze pagina
vr 04 sep 2020 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil Johanneke er achter zien te komen wat het leven magisch maakt. Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt?

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.
NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

Geen rang (vrije zit):   € 16,50

‘Muntjes duiken tussen haaien' is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht vervolgt de ontwapenende  singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN, haar poëtische zoektocht.

Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt. Johanneke dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Om de afstand van 1,5 meter tussen bezoekers in acht te kunnen nemen wordt de tribune van onze Middenzaal weggehaald en wordt een sfeervolle ‘cabaretopstelling’ gecreëerd met kleine tafeltjes met stoelen. Bezoekers die een gezamenlijk huishouden of een sociale eenheid vormen kunnen samen aan een tafeltje plaatsnemen.

Geen rang (vrije zit) :   € 16,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The Dire Straits Experience  In concert - zitplaatsen  do 13 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The BlueBirds  theaterconcert  vr 14 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden