Theaterfirma Linea Rekta - Mrs. God

Deel deze pagina
vr 27 nov 2020 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Mrs. God geeft het woord aan drie historische en iconische vrouwen; Maria Magdalena, Maria van Nazareth en Mrs. God. De voorstelling speelt zich af in een club. De met drank doordrenkte arena is een plek waar idealen opkomen, vervagen en inwisselbaar zijn. Een energieke en beeldende muziektheatervoorstelling met indringende muziek en melancholische verhalen.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.


 

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Naast religie snijdt de voorstelling actuele onderwerpen aan omtrent het heersende perspectief van de witte man op de vrouw, slutshaming, emancipatie en het ontsnappen aan een keurslijf. Volledig geplaatst in het mannelijke perspectief proberen de drie iconische vrouwen te ontsnappen aan iets wat ze nooit waren.

Tip: bestel de serie ‘Made in Overijssel’! Voor slechts € 22,50 heeft u toegang tot drie voorstellingen van jonge, getalenteerde Overijsselse theatermakers.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room
Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theatergroep Suburbia  Een goed jaar  vr 06 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Toneel
Magda Nij Bijvank, Esther Groenenberg en Dirk Schreuders  HELD VOOR 1 DAG  vr 13 nov 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden