Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter - Mooi weer vandaag

Deel deze pagina
vr 20 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


‘Mooi weer vandaag’ begint met alledaags gebabbel in het park tussen twee mannen, Max en Arnold. Zij praten voornamelijk over het weer. Maar hun gesprek stokt voortdurend. Als snel blijkt dat hier meer aan de hand is.

1e rang:   € 24,50

Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van de tragikomedie ‘Mooi weer vandaag’ van David Storey. Zijn wens dit stuk op het toneel te brengen komt dit seizoen uit. ‘Mooi weer vandaag’ begint met alledaags gebabbel in het park tussen twee mannen, Max en Arnold. Zij praten voornamelijk over het weer. Maar hun gesprek stokt voortdurend. Als snel blijkt dat hier meer aan de hand is.

"Bram van der Vlugt beheerst feilloos het flardsgewijze taalgebruik" **** NRC
"Gewoon genieten van de acteurs die indrukwekkend precisiewerk leveren in een stuk dat voortdurend meandert tussen pijnlijk schrijnend en subtiel amusant." **** De Telegraaf
"
Dat alles wordt lichtvoetig en droogkomisch gespeeld: absurdisme light" **** Theaterkrant
"
Fraai drama met ouderwets goed spel (…) en er valt ook veel te lachen.' ‘Uiteindelijk gaat Mooi weer vandaag over tekortkomingen in menselijk contact en de tragiek van het ouder worden. De kracht zit hem in de spiegel die wordt voorgehouden." **** Trouw

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
7 januari 2018 | De Bond Oldenzaal | Klik hier

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Huub Stapel  Het Huwelijk (reprise)  di 22 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 02 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden