Yentl en De Boer - Modderkruipers

za 13 apr 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - Cabaret

Na hun veelgeprezen De Kampvuursessies, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen, mogen Yentl en de Boer zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret rekenen. En ze zijn terug met een nieuwe muzikale voorstelling: Modderkruipers. 

Modderkruipers? Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie. Verwacht grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

 

1e rang:   € 27,50

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,50   Normaal tarief
3e rang :   € 22,00   Normaal tarief
4e rang :   € 19,00   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Modderkruipers à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Modderkruipers à € 29,50

za 13 apr 2024 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Modderkruipers à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Modderkruipers à € 34,50

za 13 apr 2024 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Winnaar Poelifinario!
De Poelifinario’s worden uitgereikt aan de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen theaterseizoen. Uit het juryrapport: ‘Met Modderkruipers leveren Yentl en de Boer een volwassen, doorontwikkeld programma af zonder aan frisheid in te boeten. Samen met twee multi-instrumentalisten hebben zij een nieuwe, zintuigenprikkelende sound ontwikkeld, haast overdonderend ondersteund door decor en kostuums. Wat gelukkig is gebleven, is het geestige ongemak waarmee Yentl en De Boer hun dagelijkse leven bezingen. In Modderkruipers halen Yentl en De Boer het beste in elkaar naar boven en is het duo volkomen in balans.’

‘Ook nu weer doen ze hun naam als beste cabaretliedjesschrijvend en -zingend duo eer aan.’ ★★★★ | NRC

‘… je komt ogen en vooral oren tekort’ ★★★★ | De Telegraaf

‘De fraaie beelden (…) worden versterkt door de strakke choreografieën’ ★★★★ | Trouw

‘…een spetterend muzikaal feestje…’ ★★★★ |  DvhN

1e rang:   € 27,50

Anderen bestelden ook

André Manuel  De Zieke Geest (reprise)  do 29 feb 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
  Cameretten Finalistentournee  za 09 mrt 2024 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret