Oostpool, Introdans en Phion - Midzomernachtsdroom

zo 10 apr 2022 - 14:30 uur - Rabozaal


De romantische komedie Midzomernachtsdroom speelt zich af in het Athene, waar het leven voornamelijk draait om productief zijn. Er geldt al 30 jaar een verbod op slapen in de stad.

Op zoek naar vrijheid en intimiteit proberen vier jonge geliefden te ontsnappen aan deze door oudere generaties opgelegde regel en vluchten het bos in. Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische boswezens geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde.

Toneelgroep Oostpool, Introdans, Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel en Musis & Stadstheater Arnhem brengen een groots en hallucinant theaterspektakel: Midzomernachtsdroom. De beroemde Shakespeareklassieker in een volledig nieuwe en unieke uitvoering met 12 acteurs, 12 dansers en 13 musici op het toneel.

1e rang:   € 34,50

Toneelgroep Oostpool, Introdans, Phion en Musis & Stadstheater Arnhem bundelen hun krachten in een compleet nieuwe uitvoering van Shakespeares beroemde Midzomernachtsdroom. De Oost-Nederlandse gezelschappen presenteren een explosie van kleur en uitbundigheid, vol dans, muziek en toneel. Regisseuse Daria Bukvić omschrijft het stuk "van de kracht en het genot van liefde, aanraking, kunst en verbeelding" en "Shakespeare on XTC".

Met deze ontmoeting tussen de drie disciplines - onder regie van Daria Bukvić, met de muzikale leiding in handen van Joris Nassenstein en choreografie van Regina van Berkel - wordt Midzomernachtsdroom een onvergetelijke avond.

Jongeren tot 30 jaar betalen slechts € 17,50 voor een 1e rangs ticket. ID-bewijs kan gevraagd worden bij de kaartcontrole.

1e rang :   € 34,50   Normaal tarief
1e rang :   € 17,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 31,00   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 27,50   Normaal tarief
3e rang :   € 14,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 24,00   Normaal tarief
4e rang :   € 12,00   CJP / Jeugd

'Een droomhuwelijk van entertainment en engagement. Met hun ‘Midzomernachtsdroom’ leveren regisseur Daria Bukvić en auteur Vera Morina de beste Shakespearebewerking in jaren af.' | NRC ★★★★

“Een wervelende opeenvolging van dans, live muziek en theater. [...] Een theatrale explosie!” | Trouw ★★★★

'Midzomernachtsdroom’ is een kleurrijk pleidooi voor dromen, fantasie en verlangens.' | De Volkskrant ★★★

'Een bijzonder rijke en actuele Midzomernachtsdroom.' | Theaterkrant

1e rang:   € 34,50

Anderen bestelden ook

Tineke Schouten  Dubbel  za 05 nov 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Herman van Veen  De voorstelling  do 15 jun 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek