Introdans, Phion, Musis & Stadstheater Arnhem en Oostpool - Midzomernachtsdroom

Deel deze pagina
zo 10 apr 2022 - 14:30 uur - Rabozaal


De drie topgezelschappen van Oost-Nederland bundelen hun krachten. Oostpool, Introdans en PHION brengen samen met Musis & Stadstheater Arnhem het grootse en hallucinante theaterspektakel ‘Midzomernachtsdroom’. De beroemde Shakespeareklassieker in een volledig nieuwe uitvoering.

De romantische komedie ‘Midzomernachtsdroom’ vertelt het verhaal van vier jonge mensen, allemaal op hun eigen manier op zoek naar liefde. Nieuwsgierig en eigenwijs trekken zij het bos in, waar zij zich overgeven aan bedwelmende krachten.

1e rang:   € 34,50

De acteurs van Toneelgroep Oostpool, dansers van Introdans en musici van PHION verschijnen samen op het toneel. Een explosieve mix van spel, dans en muziek met meer dan 40 performers. Een indrukwekkende show vol kleur, uitbundigheid en oog voor het nu.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 34,50   Normaal tarief
2e rang :   € 31,00   Normaal tarief
3e rang :   € 27,50   Normaal tarief
4e rang :   € 24,00   Normaal tarief
1e rang:   € 34,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Consensus Vocalis  Orakel  za 13 nov 2021 - 20:00 uur - Kristalkerk Klassiek
Consensus Vocalis & het Valerius Ensemble  Schumann & zoon, Felix en Clara of het gewicht van een naam (try-out)  wo 09 feb 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden