Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Tg. Winterberg - Meneertje Meer (3+)

Deel deze pagina
zo 19 jan 2020 - 14:30 uur - Middenzaal Vrije Zit


Let op: vanwege organisatorische redenen is deze voorstelling geannuleerd. Bezoekers die kaarten hebben gereserveerd krijgen persoonlijk bericht.

Geen rang (vrije zit):   € 9,50

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes Meer. Dan beseft Meneertje Meer dat TEVEEL ook bestaat.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat. Winnaar van de Zilveren Krekel 2018 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. Uit het Juryrapport: "Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling die virtuoos speelt met diepte en perspectief. (...) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing."

“Het publiek (komt) ruim veertig minuten ogen en oren tekort.” “lachsalvo’s van jong en oud” | Theaterkrant ★★★★

Meneertje Meer heeft de Zilveren Krekel 2018 gewonnen voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie:

“Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling. (...) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing. (…) Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.”

Geen rang (vrije zit) :   € 9,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2020-2021  di 09 jun 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 02 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden