Tg. Winterberg - Meneertje Meer (3+)

Deel deze pagina
zo 19 jan 2020 - 11:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Geannuleerd: deze voorstelling is geannuleerd. Gasten die kaarten hebben gereserveerd worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Geen rang (vrije zit):   € 9,50

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes Meer. Dan beseft Meneertje Meer dat TEVEEL ook bestaat.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat. Winnaar van de Zilveren Krekel 2018 voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. Uit het Juryrapport: "Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling die virtuoos speelt met diepte en perspectief. (...) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing."

Meneertje wil ook.

Meneertje wil meer.

Meneertje wil alles, elke keer weer.

“Het publiek (komt) ruim veertig minuten ogen en oren tekort.” “lachsalvo’s van jong en oud” | Theaterkrant ★★★★

Meneertje Meer heeft de Zilveren Krekel 2018 gewonnen voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie:

“Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling. (...) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing. (…) Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.”


Geen rang (vrije zit) :   € 9,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

2-ater Producties  Peuter- en kleuterfestval KLEURRIJK: Geel (2+)  zo 01 nov 2020 - 11:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
MAN II CO  EXTRA LIVE/LIFE  do 07 jan 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden