Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Mehmet Polat& Embracing Colours + Hengelo's koor Alaturka

Deel deze pagina
vr 21 feb 2020 - 19:30 uur - Rabozaal Vrije Zit


De Turkse ud-speler Mehmet Polat wordt internationaal gezien als dé vernieuwer op het gebied van de ud, de Arabische luit. Met de uitmuntende band Embracing Colours brengt hij muziek uit verschillende tradities samen. Het Turks koor Alaturka, al vier jaar actief in Hengelo, verzorgt voor de pauze het programma.

Lees hier een interview met Mehmet Polat door Tubantia.

Geen rang (vrije zit):   € 12,50

Mehmet Polat & Embracing Colours

De Turkse ud-speler Mehmet Polat wordt internationaal gezien als dé vernieuwer op het gebied van de ud, de Arabische luit. Met zijn wortels stevig in de Anatolische volksmuziek en de Ottomaans klassieke muziek, experimenteert hij met muzikale stijlen en tradities van over de hele wereld. In zijn composities en in zijn improvisaties verkent hij de grenzen van zijn eigen creativiteit. Zo vergrootte hij het bereik van de ud door er twee bassnaren aan toe te voegen en ontwikkelde hij een speciale techniek voor de linkerhand.

Turks koor Alaturka

Het Turkse koor Alaturka is al vier jaar actief in de regio Hengelo. Het doel van vereniging Alaturka is om verschillende artistieke activiteiten te ondersteunen en te realiseren om zo volkscultuur en volksmuziek te promoten en te verspreiden.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Geen rang (vrije zit) :   € 12,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 12,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 02 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The Legendary Bands  The Animals & Friends, Dozy, Beaky, Mick & Tich en de all star Creedence Clearwater Revival tribute  vr 28 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden