Mega Sint Show 2020

Deel deze pagina
vr 20 nov 2020 - 17:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Party Piet Pablo en Love Piet komen naar het theater met de gloednieuwe ‘Mega Sint Show’! De populairste Pieten van het land bereikten afgelopen jaren meer dan 130 miljoen views op YouTube met hun series en muziek. In de show komen alle grote hits voorbij, zoals Pietenliefde en De Pieten Sinterklaas Move en beleven ze een spannend avontuur!

Deze voorstelling is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

Geen rang (vrije zit):   € 26,00

Sinterklaas is trots op zijn nieuwe verlanglijstmachine, waar de lijstjes digitaal in verwerkt worden voor de iPiet. Maar wanneer Meneer van Driel deze machine ontdekt probeert hij alle cadeautjes voor zichzelf te krijgen. Sinterklaas en de Pieten proberen het probleem, samen met de kinderen, ouders en grootouders op te lossen voordat het te laat is. Als dat maar goed komt…

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

De voorstelling is te zien om 14:45 en 17:00 uur.

Geen rang (vrije zit) :   € 26,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 26,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Van Hoorne Entertainment  Belle en het Beest, De Musical (familie)  za 26 dec 2020 - 13:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Jeugd
BonteHond  WIEDEEDHET (6+)  zo 17 jan 2021 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden