Toneelgroep Jan Vos - MANSHOLT

Deel deze pagina
wo 18 aug 2021 - 19:30 uur - Bij Tjoonk - Deventer


MANSHOLT was de eerste voorstelling van Toneelgroep Jan Vos. In de zomers van 2014 en 2015 speelde het stuk over voormalig eurocommissaris Sicco Mansholt met veel succes op tal van boerderijen. De voorstelling werd door pers en publiek bejubeld en door het Nederlands Theater Festival geselecteerd als een van de beste voorstellingen van 2015.

Op veler verzoek is MANSHOLT dit seizoen weer terug. Nu in een splinternieuwe tent waarin je beschut zit tegen weer en wind, volledig coronaproof, op een unieke locatie op het boerenberijf Bij Tjoonk in Deventer, met een fantastisch uitzicht op het landschap rondom.

De kaartverkoop voor MANSHOLT gaat via de Deventer Schouwburg. Bestel hier uw kaarten.

De thematiek van MANSHOLT is actueler dan ooit. Nu we de klimaatverandering aan den lijve ondervinden en de stikstofcrisis acuut is, stelt het stuk een vraag waar niemand in de samenleving meer omheen kan: heb jij de moed om je leven te veranderen? En hebben wij, als maatschappij, de moed om een nieuwe koers te gaan varen? Een groot maatschappelijk thema in een persoonlijk verhaal over mensen in crisis.

Toneelgroep Jan Vos maakte de afgelopen jaren een reeks succesvolle voorstellingen op locatie, zoals Koning van het Grasland en het imposante drieluik GAS. Aangrijpend en meeslepend toneel, over gewone mensen in een wereld in verandering.

"Het is een verhaal dat verteld moet worden, en dat gebeurt kraakhelder, met prima acteerwerk.” | Dagblad van het Noorden
“Mansholt is een ontroerend pleidooi voor de liefde en idealisme, dat schrikbarend weinig aan actualiteit heeft ingeboet.” | Het Parool

Anderen bestelden ook

Mugmetdegoudentand  Margreet heeft de groep verlaten  za 09 okt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Mugmetdegoudentand  Happy Hour  wo 27 okt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden