Theaterschool Luna - Mamma Mia

Deel deze pagina
za 07 nov 2020 - 19:00 uur - Rabozaal


Theaterschool luna presenteert  “Mamma de musical “

Sara en Petros vinden in een oude koffer op zolder een dagboek. Ze besluiten het te gaan lezen en het is het dagboek van hun moeder Sophie. Het is een dagboek van haar hele leven op het griekse eiland Kalokairi waar Sophie met haar moeder Donna woonde haar hele jeugd. Van basisschool naar eerste jeugdliefde tot haar uiteindelijke trouwdag maar…

1e rang:   € 17,50

Wanneer sophie bijna gaat trouwen met haar grote jeugdliefde slaan toch de twijfels over haar verleden toe. Ze verlangt naar een vader die haar weggeeft op het altaar, maar wie is haar vader? Sophie woont samen met haar moeder Donna op het griekse eiland Kalokairi. Sophie weet eigenlijk heel weinig over Donna’s verleden tot Sophie Donna’s dagboek vindt. Daarin leest ze dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze besluit ze alledrie uit te nodigen op haar bruiloft in de hoop dat ze bij ontmoeting meteen weet welke van de drie het is. Dit blijkt echter lastiger dan ze voorheen dacht en ze besluit de mannen te verstoppen tot ze zeker weet welke van de drie het nou is.

Dan komen ook nog de vriendinnen van Donna langs om het legendarische zang trio Donna and the dynamo’s voor 1 avond te herenigen. Zij komen de mannen al vrij snel tegen en de paniek slaat steeds meer toe op het eiland. Er hangt een spanning tussen Sophie en Donna maar ook tussen Sophie en Sky.

Dreigt de bruiloft in het water te vallen en zal sophie nooit weten wie haar vader is? Of komt het allemaal goed en is er misschien zelfs wel ruimte voor nieuwe liefde?

In deze vrolijke flowerpower musical kijkt u mee in niet alleen het bekende mamma mia verhaal maar ook in Sophies jeugd.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

 

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Dansstudio Midanza  Dansuitvoering 2021  zo 31 okt 2021 - 16:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Regionaal
TCOV  Najaarsconcert 2021  vr 26 nov 2021 - 20:00 uur - Stadhuishal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden