Lisa Ostermann - Makkelijk in de omgang

za 08 feb. 2025 - 20:30 uur - Middenzaal - Cabaret

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021.

Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij’ kopte NRC in een vijfsterrenrecensie over deze nieuwe voorstelling. Makkelijk in de omgang: dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

Tip: bestel een Jong Cabaret-serie en bezoek vier voorstellingen voor € 47,00 of zeven voorstellingen voor slechts € 70,00.

 

1e rang:   € 19,50

Makkelijk in de omgang van Lisa Ostermann is deel van de Cabaret Collectie van Het Nederlands Theaterfestival, de selectie van de beste cabaretvoorstellingen van afgelopen seizoen.

Uit het juryrapport: 'Lisa Ostermann is één brok energie en overtuigingskracht. Ze speelt pas haar tweede solovoorstelling en lijkt nu haar stem al gevonden te hebben. Ze houdt een urgent pleidooi voor zachtheid en empathie, zonder de woede die haar drijfveer is, te temperen. Een geweldig goed doordacht programma, even komisch als ontroerend.'

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

Uit het juryrapport van het Nederlands Theaterfestival Cabaret Collectie 2024:
'Lisa Ostermann is één brok energie en overtuigingskracht. Ze speelt pas haar tweede solovoorstelling en lijkt nu haar stem al gevonden te hebben. Ze houdt een urgent pleidooi voor zachtheid en empathie, zonder de woede die haar drijfveer is, te temperen. Een geweldig goed doordacht programma, even komisch als ontroerend.'

'Ostermann is al bij haar tweede programma een complete cabaretière geworden.'| De Theaterkrant

1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Aron Elstak  Sidekick  wo 02 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Cabaret
Diederik van Vleuten  Bouwjaar '61 ★★★★  wo 23 okt. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret