Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

PeerGroup Locatietheater Noord-Nederland - MAALKOP

Deel deze pagina
za 15 jun 2019 - 20:00 uur - Boerderij Reimert


Maalkop is een theaterdialoog tussen een man en zijn koe. Een verrassende combinatie waarin Jansen improviseert met zijn tegenspeelster: koe Martje 160. Een intiem portret over de onontkoombare ondergang van een jonge boer en zijn liefde voor zijn land en zijn bedrijf.

'Een juweel van een voorstelling' | ***** Dagblad van het Noorden

Er zijn nog een aantal kaarten voor de voorstelling op zaterdagmiddag beschikbaar, deze kunnen ter plekke aan de kassa worden gekocht.

Geen rang (vrije zit):   € 19,50

Maalkop vertelt het verhaal van een jonge boer, gespeeld door Fabian Jansen, die noodgedwongen afstand moet doen van zijn bedrijf. De boer voelt zich vergroeid met de streek, de grond en zijn dieren. Hij kan niet meer terug, alleen nog terugkijken. Alleen een koe houdt hem ogenschijnlijk nog overeind, of houdt zij hem juist gevangen?

Maalkop wordt ontwikkeld in samenspraak met de organisaties LTO (Land- en Tuinbouworganisatie) Noord, regio Oost en ZOB (Zorg om Boer en Tuinder). Bij de voorstelling werkt PeerGrouP samen met deze organisaties aan een verdiepingsprogramma. Met gebundelde krachten wordt er meer aandacht gevraagd voor onzichtbare problemen in de agrarische sector.

Maalkop speelt in een niet-operationeel melkveebedrijf.

Locatie: 
Zonnenbergen 11
8111 TC
HEETEN

Geen rang (vrije zit) :   € 19,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 14,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Korenfestival Amusing Hengelo  za 06 jun 2020 - 11:00 uur - Schouwburgplein Regionaal
Theaterkoor Multiple Noise  Top2000 Tribute  do 01 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden