Meneer Monster - Lucky Luuk (4+)

zo 21 apr 2024 - 15:30 uur - Middenzaal - Jeugd

De makers van onder andere De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen met een nieuwe familievoorstelling, losjes geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke. Een Lage Landen-western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. 

In Lucky Luuk verdwijnt Meneer Monster langzaam in Het Wilde Westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen drie jongens zich een weg door hun verbeelding. Als macho 'polder cowboys', die zich groot en stoer willen voelen. Maar ze lopen al snel tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik op los. Een fysieke en visuele voorstelling omlijst door meerstemmige westernmuziek. 

1e rang:   € 12,50

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.

Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen - woensdag 18 mei aanstaande in onze schouwburg te zien! ;) - wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en Rovers.

1e rang :   € 12,50   Normaal tarief
2e rang :   € 11,00   Normaal tarief
1e rang:   € 12,50

Anderen bestelden ook

  Nijntje de Musical (2+)  zo 07 jan 2024 - 15:30 uur - Rabozaal Jeugd
Theater Artemis en Theatergroep Bambie  Anders is een hele normale Zweedse voornaam (6+)  za 20 jan 2024 - 15:00 uur - Middenzaal Jeugd