Theater Bellevue & Theater Oostpool - Lieve Vrienden, Familie, Genodigden

wo 18 okt 2023 - 20:30 uur - Middenzaal - Toneel

Een zoon heeft één nacht de tijd om zijn overleden vader recht te doen door de begrafenistoespraak te schrijven die alleen hij kan schrijven, de waarheid over zijn vader, wiens dood door zelfdoding met geruchten en roddels is omgeven.

Het theaterdebuut van Daan Heerma van Voss gaat over vriendschap, levens die voorbij gaan, liefde die blijft, en de woorden die we kiezen als we eigenlijk niet weten wat te zeggen. Over een nacht waarin er een begrafenisspeech geschreven moest worden en een beste vriend die hielp schrijven. Een verschrikkelijk dierbare nacht.

Jan Hulst regisseert onder andere Jolanda van den Berg, Thomas Höppener en Tim Linde in deze coproductie van Theater Bellevue & Theater Oostpool

Tip! Theater Oostpool schudt je wakker. Bestel de Oostpool-serie voor slechts € 55,00.

1e rang:   € 19,50

Drie jaar geleden zakten Jan Hulst en Daan Heerma van Voss samen door. De jenever vloeide, de ernst nam toe. Ze spraken over de zaken waar het echt om gaat: liefdesverklaringen en afscheidsbrieven.

Hulst vertelde hem over de dood van zijn moeder. Over een nacht waarin er een begrafenisspeech geschreven moest worden en een beste vriend die hielp schrijven. Het was een van de meest verschrikkelijke nachten van zijn leven maar ook een van de meest dierbare. Nooit was een vriendschap zo oprecht en waardevol.

Heerma van Voss zei dat Hulst er een toneelstuk van moest maken. Hulst antwoordde daarop: ‘doe jij dat lekker’. Zo geschiedde. Het is een unieke, intieme samenwerking. Een toneelstuk over vriendschap, levens die voorbij gaan, liefde die blijft, en de woorden die we kiezen als we eigenlijk niet weten wat te zeggen.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Lieve Vrienden, Familie, Genodigden à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Lieve Vrienden, Familie, Genodigden à € 29,50

wo 18 okt 2023 - 18:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Lieve Vrienden, Familie, Genodigden à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Lieve Vrienden, Familie, Genodigden à € 34,50

wo 18 okt 2023 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Plien van Bennekom  De Ongeplukte Zusters van Almere County  za 20 jan 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Huub Stapel  Alleen Familie ★ ★ ★ ★  do 22 feb 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel