Theater Sonnevanck - Liegebeesten (7+)

zo 26 feb 2023 - 14:30 uur - Middenzaal - Jeugd


Noa’s ouders hebben het over een zusje, maar die heeft hij helemaal niet! Als hij ernaar vraagt, liegt zijn moeder, dat is overduidelijk. De radertjes in Noa’s detectivebrein draaien overuren: hij heeft een zusje en ze is verdwenen...Natuurlijk: het doucheputje! Zijn zusje is weggespoeld!

Samen met onzichtbare vriend Priem trekt Noa de magische doucheputjes-wereld in om haar te redden. Er blijken maffe, onbetrouwbare figuren te wonen: liegebeesten! Noa besluit om alleen nog de waarheid te spreken. Dat is de enige manier om de liegebeesten te verslaan en zijn zusje te vinden. Of heb je soms een leugentje nodig om je doel te bereiken?

Een muzikale voorstelling over een dapper kind op zoek naar de waarheid in een wereld waarin niets is wat het lijkt.

1e rang:   € 9,50

Theater Sonnevanck won in de afgelopen negen jaar zeven Zilveren Krekels en twee Gouden Krekels: een unicum binnen het jeugdtheater!

Liegebeesten is geïnspireerd op het werk van filmmaker Hayao Miyazaki (bekend van de familiefilm Spirited Away) regisseert Ada Ozdogan een nieuwe tekst van Daniël van Klaveren, vol onverwachte wendingen en droomachtige situaties. 

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
1e rang:   € 9,50

Anderen bestelden ook

Als Het Ware  Het Kado (6+)  za 07 jan 2023 - 15:00 uur - Middenzaal Jeugd / Familie
Juf Roos  Gaat op avontuur (2+)  zo 26 feb 2023 - 16:00 uur - Rabozaal Jeugd