George en Eran Producties & Club Classique - LEVEN

do 28 mrt 2024 - 20:00 uur - Middenzaal - Toneel

Je bent jong en stuitert van de ene gebeurtenis naar de ander. Allemaal groter dan het leven zelf. Totdat het leven je inhaalt. Jeugdvrienden Adam Kissequel en George Tobal vertellen in LEVEN over hun bijzondere vriendschap met Roos: een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten.

Drie jongelingen die vol overgave in het leven staan. Totdat hun reis een onverwachte wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen en ze zich opnieuw moeten verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt.

LEVEN toont menselijkheid in al haar facetten. Waar woorden tekortschieten klinkt muziek. Musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek van o.a. Borodin en Ravel. Een dynamische ervaring van woord, emotie en klank.

1e rang:   € 19,50

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar

Club Classique: Dit avonturiersensemble kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest. 

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu LEVEN à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu LEVEN à € 29,50

do 28 mrt 2024 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu LEVEN à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu LEVEN à € 34,50

do 28 mrt 2024 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Suburbia  Lady+Lord MacBeth;  wo 20 mrt 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Theater Oostpool & Theater Sonnevanck  Geldezels (14+)  do 11 apr 2024 - 19:30 uur - Schouwburgplein Toneel