Jan Beuving & Patrick Nederkoorn - Leuker kunnen we het niet maken

Deel deze pagina
vr 26 apr 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn duiken voor u in de kleinste letters en de grootste valkuilen van ons belastingsysteem, maar leggen ook de liefde bloot achter al die bureaucratie. Dé voorstelling met toegevoegde waarde!

Hoeveel soorten belasting zijn er? Wie likte eigenlijk al die blauwe enveloppen dicht? En kunnen we het écht niet leuker maken?

1e rang:   € 18,50

Hun soloprogramma’s ‘Raaklijn’ en ‘Het komt nu wel heel dichtbij’ werden lovend ontvangen door pers en publiek en beide heren werden genomineerd voor de Neerlands Hoop 2017.

Tijdens de aangiftemaanden maken zij dit uitstapje met zijn tweeën voor een selecte groep theaters, waaronder Schouwburg Hengelo!

De pers over 'Leuker kunnen we het niet maken':
‘De titel zit dicht tegen de waarheid over de kwaliteit van deze ‘belastingshow’. De wiskundige en de theoloog, tegenpolen in alles, hebben van deze voorstelling een optelsom van hun talenten gemaakt. Stuk voor stuk taalkundige genotjes om te horen, op muziek gezet en fraai begeleid met pianomuziek door Tom Dicke. Naast de liedjes zijn hun crosstalks en sketches zeer vermakelijk.’ - **** Theaterkrant

‘Slim plan…Muzikaal cabaret over de blauwe enveloppen blijkt toch veel leuker dan de Belastingdienst.’ - **** De Volkskrant

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
wo         6-3-2019              Theater Hof 88 Almelo, klik hier
za           20-4-2019            Stadstheater De Bond Oldenzaal, klik hier

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 26 apr 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Martijn Koning  Koning van de dieren  wo 27 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Paul de Leeuw  Vette Pech  za 30 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden