The Analogues - Let It Be / Abbey Road (reprise)

vr 03 jun 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 januari 2021. Gasten die kaarten hadden voor de oude datum hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Iedere Beatles-kenner weet dat het album ‘Let It Be’ als laatste verscheen, maar dat de opnames voor ‘Abbey Road’ de laatste studio-samenwerking waren voordat de band uit elkaar viel. Eigenlijk is ‘Abbey Road’ dus het laatste album. ‘Let It Be / Abbey Road’ is een integrale uitvoering van studioalbum Abbey Road, aangevuld met hoogtepunten van 'Let It Be'. In ieder geval voldoende materiaal waarbij de hulptroepen (blazers, strijkers) en het volledige vintage instrumentarium opnieuw kunnen schitteren. Maak u op voor een trip down memory lane met the Analogues! 

1e rang:   € 49,50

De Nederlandde tributeband The Analogues, opgericht in 2014, is op een missie om de zes Beatles-albums in hun geheel uit te voeren. Precies zoals de aantekeningen destijds zijn gemaakt. Met dezelfde vintage instrumenten, versterkers, geluiden, live strijkers en blazers. 'Just the music' zoals opgenomen door The Beatles in de jaren zestig. Alleen live en in 2022.

The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs nationale en internationale zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'.  Waar deze heren ook spelen; publiek en critici zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en bijna obsessieve aandacht voor muzikale details. 

1e rang :   € 49,50   Normaal tarief
2e rang :   € 44,50   Normaal tarief
3e rang :   € 39,50   Normaal tarief
4e rang :   € 34,50   Normaal tarief
1e rang:   € 49,50

Anderen bestelden ook

The last farewell tour  CCR All Stars Band & The Animals & Friends  vr 30 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
NIGHT FEVER  The very best of the Bee Gees (staanplaats)  vr 14 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen Muziek