Verplaatst: Jop Wijlacker en Dennis Kolen - Lennon & McCartney Acoustic - Two of Us

Deel deze pagina
zo 17 okt 2021 - 14:30 uur - Kulturhus Borne


Jop Wijlacker en Dennis Kolen zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

Het talent en de bijzondere relatie van Lennon en McCartney hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Deze voorstelling is verplaatst naar zondag 20 februari 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten voor 20 februari 2022 te bestellen.

In een intieme setting wordt het publiek meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar Lennon en McCartney hun eerste hits schreven. Langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs.

Locatie: Kulturhus Borne

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Dana Winner  30 jaar Dana Winner  do 21 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Alexander Broussard & 003  The Billy Joel Experience  do 28 okt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden