Fabian Franciscus - Lekker gezellig!

vr 07 apr 2023 - 20:30 uur - Kulturhus Borne - Cabaret

Met zijn kenmerkende ontwapenende én angstige houding trotseert Fabian het leven. Niet met veel succes overigens... Maar juist dat maakt het leven zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Toch?

Nou ja, zoals Fabian zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en dan valt er een piano uit de lucht en ben je dood. Je zou er bijna depressief van worden. En dat werd ik - dat dan wel met veel succes. In plaats van bang werd ik banger en zelfs bangst. En dat was dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat ik ongetwijfeld op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat waarschijnlijk dan óók nog blijkt dat ik dodelijk allergisch ben voor doodgaan! Kortom: een avondje keihard lachen dus: Lekker Gezellig!"

Locatie: Kulturhus Borne

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit en studeerde af precies ná het begin van de financiële crisis! Succes is een keuze, zegt hij zelf. . . Daarnaast is Fabian cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig.

Fabian won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Hij schreef voor verschillende TV programma's, ging viraal met meerdere cabaret filmpjes en was o.a. te gast bij De Slimste Mens, Spijkers Met Koppen, Na Het Nieuws en bij Kopspijkers.

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Anderen bestelden ook

  Preview theaterseizoen 2023-2024  di 04 apr 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Diversen
Necip Memili  Sit Down Show  za 27 mei 2023 - 19:30 uur - Middenzaal Cabaret