Korenfestival Amusing Hengelo

za 01 jun. 2024 - 10:00 uur - Schouwburgplein - Regionaal

Tijdens deze 17e editie van Korenfestival Amusing Hengelo kan er van ruim 70 koren worden genoten in allerlei genres. Grote- en kleine popkoren, jazz-zanggroepen, koren met een religieuze of een klassieke achtergrond, smartlappen, gospelkoren, musical en theaterkoren treden op vele binnen- en buitenpodia, verspreidt in de binnenstad van Hengelo op.

Na een gezamenlijke Sing-in in de Middenzaal van de Schouwburg Hengelo zijn de optredens tussen 11.00 en 17.00 uur. De Schouwburg  is die dag de uitvalbasis en biedt natuurlijk met de Middenzaal ook een mooie plek voor een podium. Elk optreden duurt 25 minuten. Van 17.15 tot ongeveer 19.00 uur sluit de sprankelende 4-women-band Double2 de dag af met een sing a long-festijn.

De toegang tot dit festival is gratis.
Meer info: www.amusing-hengelo.nl

Nieuw bij deze editie: Doe gratis een stemtest. Onder het mom zingen…. alleen onder de douche? of tóch in een koor of zelfs op het podium!

Tussen 12.00 en 16:00 uur gaat Jannemiek Musters, professioneel zangcoach van Zangstudio Twente dat samen met jou ontdekken. Ze let daarbij op alle zaken die voor zingen belangrijk zijn. Na afloop van de stemtest, (een kwartiertje) krijg je haar feedback mee op een formulier, waarmee jij dan een duidelijk idee hebt over jouw (zang)stem.

Locatie gratis stemtest: Schouwburg Hengelo.

Anderen bestelden ook

Danceworkx Studio  Back to the future  za 29 jun. 2024 - 14:00 uur - Rabozaal Regionaal
Danceworkx Studio  Back to the future  zo 30 jun. 2024 - 14:00 uur - Rabozaal Regionaal