Martijn Koning - Koning van de toekomst

Deel deze pagina
do 12 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Geannuleerd: de tournee van deze voorstelling is geannuleerd. Gasten die kaarten hebben gereserveerd worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

1e rang:   € 19,50

Martijn Koning heeft een druk programma: van stand-up comedy, het schrijven van columns, tot commentator bij de Provinciale Verkiezingen bij Pauw en Jinek. Gelukkig heeft hij energie voor twee. Waar anderen even moeten uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur!

Martijn heeft van alle comedians gegarandeerd de allerhoogste grapdichtheid. Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en komische observaties op het publiek af. Martijn probeert het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk.

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit!

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink  Goeie Tukkers: Tukkerware Party  za 05 sep 2020 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Helligen Hendrik  Oald Zeer (reprise)  zo 20 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden