Verplaatst: Sanne Wallis de Vries - Kom

Deel deze pagina
za 20 feb 2021 - 20:30 uur - Middenzaal


Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit.

‘Kom is een wervelende uitnodiging om het met elkaar te blijven proberen. | ★★★★ de Volkskrant

Deze voorstelling is verplaatst naar 17 december 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 17 december 2021.

Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom. Kijken dan. Kom.

Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar 5de soloprogramma, ging in 2009 in premièr, en in januari 2013 ook de voorstelling Adele. Een een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adele Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren. In 2020 start ze met haar nieuwe soloprogramma Kom.

Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek. Met haar muzikanten gaat ze helemaal los.’ | ★★★★ NRC

Anderen bestelden ook

Nabil  Absurd  za 16 okt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Cabaret
Steven Brunswijk  Wat een man kan, kan ik ook  do 18 nov 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden