BarokOpera Amsterdam - King Arthur

Deel deze pagina
za 13 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


Een kroon op het werk van BarokOpera Amsterdam: Purcells ‘King Arthur’. 

1e rang:   € 24,50

Een kroon op het werk van BarokOpera Amsterdam: Purcells ‘King Arthur’. De avonturenrijke intrige van King Arthur is gebouwd rond de rivaliteit tussen twee vorsten, de christelijke Brit Arthur en de heidense Saks Oswald. Deze politieke tegenstelling gaat gepaard met de magische rivaliteit tussen Merlijn en Osmond, hun respectieve tovenaars. 

Regisseur Sybrand van der Werf kiest voor een moderne vorm van ‘episch’ theater: de acteurs verschuilen zich niet in vermomming achter de door hen gespeelde personages maar zijn ook zelf aanwezig om het verhaal te vertellen en te zingen, begeleid door de musici van BarokOpera Amsterdam.

Inleiding 

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2020-2021  di 07 apr 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Nationale Opera van Oekraïne  La Bohème  zo 10 mei 2020 - 15:00 uur - Rabozaal Opera
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden