Thijs Borsten & Lucretia van der Vloot - Kind van twee werelden

Deel deze pagina
vr 17 jan 2020 - 20:30 uur - Middenzaal


In ‘De Gasten van Thijs’ gaat Thijs Borsten dit seizoen met bijzondere collega-muzikanten op zoek naar de muziek die hun levensverhaal illustreert. In dit concert gaat hij samen met zangeres Lucretia van der Vloot op muzikale zoektocht naar het antwoord op haar vraag: 'Hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw; ben ik een kind van twee werelden?'

1e rang:   € 18,50

Lucretia van der Vloot dankt haar bekendheid aan haar gevarieerde carrière als zangeres en actrice. Afgelopen jaar reisde Lucretia zes weken door Suriname om haar roots te herontdekken. Samen met Thijs kijkt ze terug op deze reis en op haar carrière en probeert ze antwoord te vinden op de vraag: ‘hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw; ben ik een kind van twee werelden?’ Bij deze vragen en gevoelens zoeken en brengen Lucretia en Thijs de mooiste liedjes, geïllustreerd met beelden uit Suriname. Dat betekent Kaseko, Kawina, Paramaribop, soulmuziek én Nederlandstalige liedjes.

Tip: bestel de serie De Gasten van Thijs voor slechts € 39,50.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The Magic of Santana  do 10 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Huijnen en Hopman  Love  zo 13 dec 2020 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden