Conny Janssen danst - Kiem

Deel deze pagina
wo 04 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Na ‘HOME’ (2017) en ‘BROOS’ (2019) is ‘KIEM’ de nieuwste voorstelling van Conny Janssen met een groot, avontuurlijk ensemble van tien dansers en gaat over de vitaliteit van het leven.

'In de prachtig vloeiende duetten schittert als altijd Janssens vermogen om warme emotionaliteit naar inventieve dans te vertalen. Naarmate de choreografie meer ruimte en energie opeist, waaiert ook het strenge vierkant met zwarte snippers waarop de dansers bewegen steeds meer uit. De symboliek moge duidelijk zijn.' | NRC

1e rang:   € 22,50

Voor ‘BROOS’ liet Janssen zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven tijdens alle levensfases. Een persoonlijke inspiratiebron daarbij was het imploderende leven van haar moeder, de belichaming van het begrip ‘broos’.  Tijdens dit intense proces ontstond de behoefte om tegenkleur te geven en dit keer de vitaliteit van het leven te omarmen.

‘KIEM’ gaat daarom over groeikracht, levensdrift. Over het gevecht te willen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen. 

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Tip: bestel de danspas voor slechts € 92,50.

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief
3e rang :   € 18,00   Normaal tarief
4e rang :   € 15,50   Normaal tarief
1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

ICK Amsterdam  Sweet like a chocolate  do 09 jul 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Dans
Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  za 12 sep 2020 - 15:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden