Monique Smit - KidsPop (2-8 jaar)

zo 05 mrt 2023 - 14:30 uur - Middenzaal - Jeugd


Vanaf dit najaar brengt Monique de grootste hits en leukste liedjes uit haar kinderrepertoire ten gehore in een theatershow voor kinderen van 2 tot 8 jaar die garant zal staan voor één groot feest; KidsPop! Aan de hand van thema’s die van het leven een feestje maken tourt Monique door theaters in het hele land.

Denk hierbij aan vakantie, verjaardag, familie en sport, waarbij eerdere hits als ‘Aardappels met chocola’, ‘Handjes’ en de ‘Kleuterdans’ worden vergezeld door nieuwe, aanstekelijke KidsPop-liedjes die speciaal voor deze show zijn gemaakt. Vergezeld door twee danseressen, een DJ en boordevol interactie met het publiek, is KidsPop één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er uiteraard gelegenheid om met Monique op de foto te gaan.

1e rang:   € 16,50

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’. In 2020 lanceerde de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept: Kleuterpop. Het album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes. 

1e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 14,50   Normaal tarief
1e rang:   € 16,50

Anderen bestelden ook

De Toneelmakerij en Circus Treurdier  As you like it (8+)  wo 04 jan 2023 - 19:30 uur - Rabozaal Jeugd
Als Het Ware  Het Kado (6+)  za 07 jan 2023 - 15:00 uur - Middenzaal Jeugd / Familie