Jeffrey Spalburg & DJ Phantom - Keti Koti Conference

do 20 jun. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal - Cabaret

Laat je meeslepen in de onderhoudende Keti Koti Conference en begrijp waarom we samen ons verleden delen. Wacht even: Een cabaretvoorstelling over de afschaffing van de slavernij? Precies! Is dat niet veel te lang geleden? Zou kunnen! Daar heb ik toch niks mee te maken? Toch wel! Wij allemaal. Omdat wij nu eenmaal in Nederland wonen.

Steeds meer mensen maken kennis met Keti Koti, het verbreken van de ketenen. Een steeds grotere groep weet zelfs waar het voor staat: de dag dat Nederland de slavernij afschafte. Dat is feest. Voor iedereen. Want geen weldenkend mens kan vóór slavernij zijn. Veel is ook nog onduidelijk. Over hoe dat ging. Over wat we vieren. En waarom dat nu nog steeds belangrijk is.

Keti Koti Conference. Het is tijd om de ketenen te verbreken en toch meer te verbinden met elkaar.

1e rang:   € 19,50

MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom gaan graag het verhaal aan met de zaal. Zij weten ze als geen ander hoe je op een hilarische maar toch inhoudelijke manier contact legt met je publiek. Ongeacht wie voor je zit. In deze comedyspecial worden ze ondersteunt door de beelden en animaties van VJ Bikkel en nemen ze je vanuit het heden mee terug maar kijken vooral vooruit. Wat vieren we met Keti Koti? Waar staat het voor? Wat is de erfenis van ons koloniaal verleden op vandaag de dag? Hoe geven we dat een plek en nog belangrijker; hoe gaan we samen verder? Want de enige weg is vooruit. Ken je verleden en wees klaar voor de toekomst.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Keti Koti Conference à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Keti Koti Conference à € 29,50

do 20 jun. 2024 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Keti Koti Conference à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Keti Koti Conference à € 34,50

do 20 jun. 2024 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50

Anderen bestelden ook

Helligen Hendrik  Bar & Boos (reprise)  do 10 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ton Kas  (alvast een) VROLIJKE KERST met TON KAS  wo 16 okt. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret