Grootkoor Twente & Karin Bloemen - Kerstconcert

Deel deze pagina
zo 08 dec 2019 - 14:30 uur - Rabozaal


Grootkoor Twente geeft een feestelijk en sfeervol kerstconcert met niemand minder dan Karin Bloemen! De Nederlandse cabaretière en zangeres staat bekend als La Bloemen en wordt wel onze grootste diva genoemd. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek krijgt zij iedere zaal aan haar voeten.
Deze voorstelling is niet te reserveren met de Podiumpas.

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen. NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.

1e rang:   € 25,00

Grootkoor Twente is een nieuw projectkoor onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. In een afwisselend programma kunt u genieten van de mooiste Christmas Carols en bekendste kerstliederen.

Dineren na afloop van de voorstelling in The Green Room
Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 25,00   Normaal tarief
2e rang :   € 22,50   Normaal tarief
3e rang :   € 20,00   Normaal tarief
4e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 25,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

TCOV  Matthäus Passion  vr 27 mrt 2020 - 19:00 uur - Stadhuishal Klassiek
Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  do 02 apr 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden