Black Gospelkoor Benediction - A Christmas Benediction

Deel deze pagina
za 14 dec 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


Dwight Dissels, bekend van ‘The Voice of Holland’ en ‘The Passion’, treedt op met Black Gospelkoor Benediction, harmonieorkest Concordia uit Hengelo (onder leiding van Lute Hoekstra), het kinderkoor van Kaliber Kunstenschool en de fantastische begeleidingsband (onder leiding van André Bijleveld). Geniet en zing mee met de bekende kerstklassiekers in een verrassende, eigentijdse uitvoering.

1e rang:   € 19,50

Het programma wordt aangevuld met mooie ballads, luistersongs en natuurlijk samenzang. Black Gospelkoor Benediction uit Enschede is al ruim 20 jaar een begrip in Twente en treedt op door heel Nederland. Samen met Schouwburg Hengelo organiseren ze nu voor het eerst een groot kerstconcert, dat ongetwijfeld uit gaat groeien tot een jaarlijkse traditie.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
1e rang :   € 12,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Rondleiding Schouwburg Hengelo  Een blik achter de schermen van het theater  za 28 aug 2021 - 15:00 uur - Schouwburg Hengelo Regionaal
Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  do 31 mrt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden